Sıkça Sorulan Sorular Serisi… Dynamic nedir? 

Dynamic nedir?  ( dinamik paket nedir )

Dynamic, 10 Mayıs 2022 tarihinde global lansmanla tanıtılan Yeni Range Rover Sport modeliyle sunulması planlanan bir tasarım paketidir. 

Yeni Range Rover Sport, yakın bir zaman zarfında tanıtıldığı için, aracın Türkiye’ye gelmesi ve yollara çıkması zaman zarfına kadar bu ve benzeri paket içeriklerinde de değişimler söz konusu olabilir. 

Bu nedenle her zaman Land Rover Türkiye Resmi Sayfası ve resmi duyuruları takip etmeniz önerilir. 

Not: Bu paket araçta sunulan Türkiye Paketi ve donanım yükseltmesi sunulan S, SE ve HSE gibi paketlerden bağımsız olarak satın alınamaz. Bulunduğu donanım paketine uygun tasarım yükseltmeleriyle birlikte sunulur ve kullanıcılar tarafından satın alınabilir. 

Şimdilik açıklanan paket detayları baz alındığında Dynamic Paket içerikleri şu şekilde;  

Dynamic; 

  • Siyah Fren Kaliperleri, 
  • Satin Koyu Gri Jantlar 
  • Ebony Tavan Kaplaması 
  • Parlak Metal Pedallar 
  • Çift Renk Deri Direksiyon 

Tasarım eklentileri bulunuyor. 

Land Rover ve Jaguar modellerinde görmeye aşina olduğumuz R Dynamic, Defender modeliyle birlikte tanıdığımız X Dynamic ve Yeni Range Rover Sport modeliyle görmeyi beklediğimiz Dynamic paketleri sizin için açıkladık. 

Bu ve benzeri konularda tüm dilek, öneri, memnuniyetsizlik, tebrik ve geri bildirimleriniz için canturkdemirci@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 

Başka bir içerikte tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın. ? 

 

Not: Bu ve sitede yer alan tüm içerikler, ilgili marka, model ve kurumun resmi web sitesi ve resmi duyuruları baz alınarak hazırlanmıştır. Bu içeriğin kaynağı Land Rover Türkiye ve Jaguar Türkiye Resmi Sayfalarıdır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir