GTA 6 Ne Zaman Çıkacak? Rockstar Açıkladı!

Grand Thieft Auto V, GTA 5 oyuncularının yıllardır sorduğu, merak ettiği ve sormaktan bıktığı soru hakkında yetkililerden bir açıklama geldi.

Yüzbinlerce oyunseverin sevdiği ve oynamaya devam ettiği GTA V sonrası tüm oyuncular, serinin bir sonraki tahmini oyunu olan Grand Thieft Auto, GTA 6 ‘nın ne zaman çıkacağına dair yapılacak açıklamalara odaklanmış durumdaydı.

Tam da bu nedenle yapılan açıklama oyun piyasası ve oyunseverler için büyük önem arz etmekte. Oyunun yapımcısı Rockstar Games tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun planlanan çıkış tarihi 2021 yılı olarak belirtildi.

Fakat oyunseverler yapılan bu açıklamaya rağmen memnun değil. Çünkü oyuncuların gönlünde hep 2019 yılı, oyunun çıkış yılı olarak bekleniyordu. Hatırlanacağı üzere Grand Thieft Auto, V GTA 5, 14 Nisan 2014 tarihinde Türkiye saatiyle 02.00’da oyunseverlerin erişimine açılmıştı.

Bununla birlikte açıklama 2021 olarak yapılmasına karşın, bu açıklama oyunseverleri tatmin etmedi ve inandırıcı gelmedi. Çünkü firmanın diğer oyunlarında, serinin bir sonraki oyununun çıkmasının uzun yılları bulduğu bir gerçek. Bu oyunlara Max Payne serisini de eklemek mümkün.

Oyunseverlere göre oyunun çıkış yılı 2022’yi bulabilir. Bu tarihte genel olarak geç olarak nitelendirilmekte. Oyunun son serisinin çıkış tarihine de baktığımızda, eğer beklendiği gibi oyun 2022’de çıktı takdirde, iki seri arasında 8 yıl olmuş olacak.

Firma ayrıca GTA V’in güncellemelerle sürekli yenileyerek, oyunu yamalarla sürdürülebilir yapmak ve GTA 6’nın çıkış tarihinin ertelenmesine neden olduğu gerekçesiyle de oyunseverler tarafından sıkça eleştirilmekte.

Önümüzdeki günlerde konu hakkında yeni bir açıklama gelir bu bilinmez ancak bir duyuru yapılması durumunda sizinle paylaşıyor ve haber veriyor olacağız, sevgilerle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir