ÖTV (Engelli İndirimi) ile Satın Alabileceğiniz Otomobiller Hangileri?

Bu yazımızda ÖTV (engelli indirimi) kapsamında satın alabileceğiniz otomobil markaları serisine başlıyor olacağız.

Her yazı serimizde güncel koşullar dahilinde geçerli olan markaları inceleyerek size kılavuz olmaya çalışacak ve aklınıza takılan soru işaretlerini yanıtlıyor olacağız.

Bugünkü yazımızın muhatabı olan marka MINI. Her ne kadar birçoğunun MINI Cooper olarak bildiği marka, aslında sadece MINI’dir. Cooper, ilgili markanın modellerine verilen isimdir.

Örn: MINI Cooper 3 Kapı, MINI Cooper 5 Kapı, MINI Cooper Countryman vs.

Sonuç olarak bugünkü konuğumuz MINI ve bu markanın dahilinde ÖTV muafiyetiyle satın alabileceğiniz araçları.

Bir daha hatırlatacak olursak, 2019 yılı için devletin belirlemiş olduğu maksimum otomobil fiyat limiti 247.400 TL’dir. Ayrıca engel oranı da yüzde 90 üzeri ve altı olarak iki gruba ayrılmakta. MINI’de bu oran yüzde 90 ve üzeri olarak bulunmakta.

Peki an itibariyle bu kapsama hangi otomobiller girmekte?

MINI otomobillerin fiyat listesine ulaşabileceğiniz https://www.mini.com.tr/tr_TR/home.html web sitesi bulunsa da, ayrıca markanın online mağazası olarak adlandırabileceğimiz MINI Online Mağazasından da otomobillere göz atabilirsiniz.

Sitenin online mağazasından, stokta bulunan otomobillere, rezervasyon fiyatlarına, donanım özellikleri ve otomobillerin renkleri gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Buna ek olarak bir MINI satın alım sürecini başlatmak isterseniz de limiti uygun olan kartınızdan, cüzi miktarlarda ödeme yaparak otomobil rezerve edebilirsiniz.

https://onlinestore.mini.com.tr üzerinden ilgili siteye ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim asıl konumuza. MINI markasında hangi otomobilleri satın alabiliyoruz?

An itibariyle online stoklarda yer alan MINI 3 Kapı, MINI 5 Kapı ve MINI Countryman modelleri üzerinden engelli indirimi dahilinde satın alım sağlayabilirsiniz. Tabi ki en dolu paketler bu kapsama girmeyebilir.

Örneğin, MINI 3 Kapı’nın Classic ve Signature paketleri 247.400 TL’nin altında bulunabilirken, MINI Countryman’ın Classic, Classic+ ve Salt paketleri bu fiyat bandının altında bulunmakta. (fiyat ve donanım dahilinde kampanyalara göre koşullar değişiklik gösterebilir. Güncel fiyat ve donanım bilgileri için online web sitesi takip edilmeli ve baz alınmalıdır.)

Ayrıca önden çekiş geleneğini sürdürerek, kendine has bir kültürü yaşatmaya devam eden ve kullanıcısına özel olduğu hissini yaşatmayı kendine gaye edinmiş MINI markasının ÖTV (engelli indirimiyle) birçok modelinin satın alınabiliyor olması büyük avantaj. MINI web sitesi ve online store üzerinden talebinizi ileterek bilgi ve satın alım sürecini başlatabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir