ÖTV (Engelli İndirimi) ile SUV Otomobil İmkanı!

Son dönemde otomotiv markalarının da yıl sonunun gelmesiyle birlikte açıkladığı kampanyalar, her zaman olduğu gibi yine ÖTV (engelli muafiyeti yani indirimi) kapsamında satın alım koşullarını gözden geçirmesine neden oldu.

Pek, ÖTV indirimiyle premium sınıfta SUV sınıfı bir otomobil satın almak mümkün mü? Gelin bu soruya detaylarıyla açıklık getirelim.

Bilindiği üzere ÖTV (engelli muafiyeti) kapsamında devletin belirlediği limit 247.400 TL olarak bulunuyor. Bu durum haliyle indirimden faydalanmak isteyen vatandaşların premium sınıfa yönelmesinin önünde bir engel olarak yorumlanıyor.

Gelin görün ki, bu koşullara karşın, premium bir marka olan MINI’nin SUV sınıfında yer alan Countryman modelinin başlangıç paketleri, an itibariyle ÖTV indirimi kapsamında yer alıyor. MINI Online Store üzerinde, an itibariyle bulunan stoklarda, MINI Countryman’in benzinli, Classic, Salt ve Classic+ paketli otomobilleri 247.400 TL limitinin altında yer alıyor.

Siz de indirimden faydalanmak ve yılın son aylarında yeni koşullar belli olmadan SUV sınıfı premium bir otomobil satın almak isterseniz, MINI size kapılarını açmış durumda.

Ayrıca daha önce de belirttiğimiz gibi, engel oranı MINI’de yüzde 90 ve üzeri olarak istenmekte. Bu durumun da gözardı edilmemesi gerektiğini bir daha hatırlatmakta fayda var.

Sevgiyle kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir