Son dakika! Yeni BMW 2 Gran Coupe Türkiye’de! Stok Yeni ve Hemen Teslim!

Son dakika! Yeni BMW 2 Gran Coupe Türkiye’de! Stok Yeni ve Hemen Teslim!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve 4 serisi Gran Coupe’nin yokluğunda markanın bu seviyelerdeki Gran Coupe boşluğunu dolduran Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe tekrar stoklara giriş yaptı.

Tek bir markaya özel olmamak kaydıyla, sadece BMW’de değil, ülkemizde ve dünyada pandemi nedeniyle sıfır araç üretimine bir süre ara verilmesi nedeniyle, teslimlerde gecikmeler yaşanmış ve hatta bazı siparişler iptal edilmişti.

Böylesi bir dönemde BMW’nin Online Satış Platformu “ BMWni Bul ” üzerinde bir süredir markanın birçok modelinin siteye eklenmesini bekleyen ve hatta stok olmaması nedeniyle, tepkisini dile getiren otomobilseverlerin, en azından 2 Gran Coupe için bekleyişi şimdilik sona erdi.

24 Ağustos 15.30 civarında site üzerindeki stokları güncelleyen BMW Türkiye, stoklara yirmi beş (güncellenebilir) Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe ekledi.

Üstelik teslimat için aylarca beklemek yok. Otomobillerin bir kısmı 7-10 gün arası teslimli olarak belirtilirken, bir kısmı da 10-12 gün arası teslimli olarak belirtildi.

Modelin dizel seçeneği 216d ile benzinli olarak sunulan 218i opsiyonlarının ikisini de stoklara ekleyen marka, Ayrıca modelin ilk serilerine özel sunulan First Edition Luxury Line ve First Edition M Sport opsiyonlarını da ekledi.

Ayrıca özel olarak sunulan Executive paketli modellerin de sunulduğu online stoklar için acele etmenizi öneririz. Zira bir süre önce BMW’ni Bul üzerinden Yeni BMW 1,2,3 ve bazı 5 serisi modelleri eklenmiş ve aynı günün sonunda site üzerindeki stokların neredeyse tamamı tükenmişti.

Peki Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe’nin Executive paketi ile kullanıcılar hangi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor?

  • Alarm Sistemi,
  • HiFi Ses Sistemi,
  • Apple Carplay,
  • Kablosuz Şarj/ Bağlantı Sistemi,
  • BMW Live Cockpit Professional,

Öncelikli sunulan opsiyonlar içinde;

Metalik Kırmızı / Melbourne

Metalik Siyah / Sapphire

Metalik Gri / Storm Bay (Lansman Rengi)

Metalik Gri / Mineral,

Metalik Mavi / Misano

Seçeneklerine de yer verildi.

 

Markanın ilgili modellerine ve tüm online stoklarına ulaşmak için;

https://yeni.bmwonline.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir