Yeni BMW 1 Serisi Tekrar Stoklarda!

Yeni BMW 1 Serisi Tekrar Stoklarda!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve markanın giriş seviyesi otomobili konumunda bulunan Yeni BMW 1 Serisi uzun bir aranın ardından tekrar stoklara giriş yaptı.

Tek bir markaya özel olmamak kaydıyla, sadece BMW’de değil, ülkemizde ve dünyada pandemi nedeniyle sıfır araç üretimi ne bir süre ara verilmesi nedeniyle, teslimlerde gecikmeler yaşanmış ve hatta bazı siparişler iptal edilmişti.

Böylesi bir dönemde BMW’nin Online Satış Platformu “BMW’ni Bul” üzerinde bir süredir markanın birçok modelinin siteye eklenmesini bekleyen ve hatta stok olmaması nedeniyle, tepkisini dile getiren otomobilseverlerin, 2 Gran Coupe ardından, Yeni BMW 1 Serisi için de bekleyişi sona erdi.

24 Ağustos 15.30 civarında site üzerindeki stokları güncelleyen BMW Türkiye, stoklara yirmi beş (güncellenebilir) Yeni BMW 2 Serisi Gran Coupe eklemesinin ardından, üç adet Yeni BMW 1 Serisi de ekledi.

Kısa süre içinde bir tanesi stoklara veda etse de, modeli heyecanla bekleyen kullanıcılar için stoklarda hala iki adet mevcut.

Üstelik 7-10 gün arası teslimli olarak belirtilirken, teslim süresinin kısa olması nedeniyle de, olası kur dalgalanmalarından korkmaya da gerek kalmıyor.

Modelin dizel seçeneği stoklarda görünmezken, markanın sportif ve agresif hissiyat beklentisi oluşturan M Sport tasarım, ve Executive-Plus ilave donanım paketine sahip modelleri stoklarda yer alıyor.

Ayrıca özel olarak sunulan Executive paketli modellerin de sunulduğu online stoklar için fazla beklememeniz önerilir. Zira bir süre önce BMW’ni Bul üzerinden Yeni BMW 1,2,3 ve bazı 5 serisi modelleri eklenmiş ve aynı günün sonunda site üzerindeki stokların neredeyse tamamı tükenmişti.

Peki Yeni BMW 1 Serisi Executive paketi ile kullanıcılar hangi ayrıcalıklardan yararlanabiliyor?

  • Alarm Sistemi,
  • Akıllı Telefon Arayüzü,
  • Gesture Control,
  • Kablosuz Şarj/ Bağlantı Sistemi,
  • BMW Live Cockpit Professional,

Ayrıca, Yeni BMW 1 Serisi Plus paketi ile kullanıcılar;

  • Panaromik Cam Tavan,
  • Elektrik- Hafızalı Ön Koltuklar,
  • Otomatik Bagaj Kapağı,

özelliklerine, otomobilleri tercih etmeleri durumunda sahip olabilecek.

 

Sunulan opsiyonlar içinde;

Metalik Siyah / Sapphire

Metalik Gri / Storm Bay (Lansman Rengi)

Seçeneklerine de yer verildi.

 

Markanın ilgili modellerine ve tüm online stoklarına ulaşmak için;

https://yeni.bmwonline.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir