Top Eleven’de Nasıl Başarılı Olunur?

Merhaba, Top Eleven yazı serimizin başarı kısmına hoş geldiniz. Bu içerikte takımınızın başarılı olmasının aslında ince detaylarda gizli olduğunu ve göründüğü kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Beklentinizin farkındayım ve anlık başarı istiyorsunuz. 

Şunu unutmamak gerekir ki ne yaparsanız yapın başarı bir günde ve hemen gelmez. Anlık mutluluk ve başarılar saman alevi gibidir ve devamlılığı yoktur. O nedenle uzun süreli başarı ve istikrar sağlamak için sabırlı olmak ve mantıklı hareket etmek gerekir. 

Bu koşulların Top Eleven’da nasıl başarı getireceği konusunda sizinle paylaşacağımız öneriler, oyuna yeni başlayan ya da başarı için hiçbir fikri olmayan kullanıcılar için altın değerinde olacaktır. O nedenle dikkatli bir şekilde odaklanmanızı öneririm.

  • Kadro istikrarı sağlanmalı.

Top Eleven’de herhangi bir maddi müdahalede bulunmamanız durumunda gelir elde etmeniz kolay değildir. Bu nedenle oyunun size sunduğu ya da sizin transfer ettiğiniz ve şu an kadronuzda bulunan oyunculardan alabileceğiniz en iyi verime karar vermeli, bütçenizi aşmayacak şekilde nokta atışı transferler yapmalı ve güçlü rakiplere geçici kadro rotasyonuna gidilmelidir.

  • Rakip analiz edilmelidir.

Uzun süreli başarı yakalamak istiyorsanız, hedefe maçtan maça odaklanmalı ve hazırlanmalısınız. Top Eleven, mümkün olan en ortalama güç dengesine göre ligleri ayarlamaya çalışsa da, arada istisna olarak güçlü rakipler gelebilir ve sezon başında güçlü transferler yapılarak makas açılabilir. Bu nedenle de maç öncesi rakiplerin kadro yapısı, skorer oyuncuları ve form durumlarına göz atmakta, puan kaybettikleri maçlarda rakiplerin ve kendilerinin hangi kadro ile sahaya çıktığına dikkat etmekte fayda var. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir