Top Eleven’de Nasıl Başarılı Olunur 2?

Top Eleven’de başarılı olmak için yapılması gerekenler serininin 2’nci yazısıyla karşınızdayız. Neler yapılırsa başarı sağlanır adım adım öğrenmeye hazır mısınız?

  • Maçlar canlı takip edilmeli ve anlık müdahalelerde bulunulmalı.

Takımınız maçları rahat kazanabilir ama bazen öyle maçlar olur ki, son dakika golü ile puan ve puanlara merhaba ya da elveda diyabilirsiniz. Son dakikada gol atıp, hemen sonrasında gol yiyebilirsiniz. Bunu yaşamadıysanız yaşama olasılığınızın çokta az olmadığını unutmayın. Top Eleven mobil uygulaması bu sonuçlara müsait bir yapıda tasarlanmış. İşte bu nedenle maçları takip etmek ve gidişata göre hareket etmek önemlidir. Örneğin ikinci yarı oynanıyor ve 2 farklı geridesiniz. Mevcut taktiğiniz bazen sonrasında etkili olabilir ve maçı çevirebilirsiniz. Ancak müdahalede bulunmak ve risk almak bu noktada önemlidir. Çünkü oynadığınız maç averaj maçı değilse, kaybettiğiniz skorun bir önemi yoktur. Önemli olan puan ve puanlar alabilecek müdahalelerde bulunmaktır.

  • Her sabah takım antrenman yaptırılmalı ve antrenman bonusları yüzde 10 olmalıdır.

Antrenman bonusu takımın skor üretimi ve maçların sonucu için büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle antrenman bonusunu her gün tamamlamayı ihmal etmeyin.

  • Kısa vadede “Çok Kolay” seviyesindeki antrenman programlarını uygulayın.

Bu şekilde uygulama yaparsanız, takımınız daha az yorulacak ancak antrenman kotasını doldurmuş olacaksınız. Bu sayede hem maçlara hazırlanmış olacaksınız,  hem de dinlenme paketlerini kullanmanıza gerek kalmayacak ve takım maçlara daha dinç ve hazır çıkacak.

  • Takımın morali ve kondisyonu üst seviyede olmalı.

Rakibiniz sizden güçlü ve daha iyi oyunculara sahip olabilir. Eğer doğru kadro yapısı ve maç öncesi hazırlığıyla sahaya çıkar ve maç anında gerekli dokunuşları yaparsanız, galibiyet sürpriz olmaz. Müsabaka öncesi mutlaka takım kondisyonu yüzde 50 üzeri olmalı ve moral seviyesi “İyi-Süper” düzeyinde yer almalıdır. 

  • Yapmış olmak için transfer yapmayın.

Oyunda başarısızlığın önemli etkenlerinden biri de yapmış olmak için transfer yapmaktır. Bunu yaparsanız hem varlıklarınızı israf etmiş olursunuz, hem de kadro yapınız bozulacağı ve kimi oynatacağınıza karar vermekte zorlanacağınız için istikrarlı ve mutlu oyuncuları kesebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir