Top Eleven’de Nasıl Zengin Olunur 1?

Gelelim Top Eleven’in mihenk taşı olan konusuna. Herkes bir an önce money , ( dolar ) token , ( gold ) ve diğer kitleri biriktirmek ve dilediğince harcamak istiyor. Top Eleven’i birçok oyundan ayıran özellik aslında burada gizli. Peki Top Eleven’de zengin olmanın yolları nelermiş, birlikte inceleyelim.

Bu oyunda planlı hareket etmeden ve tasarruf  yapmadan birikim yapmanız çok zor. Şimdi bu konuda ne yapabiliriz, Top Eleven token , ( gold ) dolar , (money) ve destek ( help ) kitleri nasıl birikir buna açıklık getireceğiz.

  • Tesis gelişimine öncelik verilmeli.

Bu konu zahmetli, sabır gerektiren, uzun soluklu ve umutsuz bir seçenek gibi görünebilir. Ancak uzun süreli istikrar yakalamak ve düzenli bir gelire sahip olmak istiyorsanız buna özen göstermeniz gerekiyor. Öncelikle hangi ögeye daha fazla ihtiyaç duyduğunuza karar vermelisiniz. Eğer önceliğiniz money , yani dolar ise, o zaman stadyum ve mağazaları geliştirmeniz gerekiyor. Maksimum düzeye ulaşmanız aylarınızı alacak ancak sonunda oyunda istikrar yakalayabilecek ve parayı dert etmeyecek hale geleceksiniz. 

  • Ücretsiz reklamlar izlenmeli.

Dolar , ( money ) , token ( gold ) ve destek ( help ) kitlerinden hangisi sizin için öncelikliyse, oyunun size sunduğu reklamları izleyerek uzun vadeli olarak ya da anlık ihtiyaçlarınızı giderecek şekilde kazanç sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir