Top Eleven’de Nasıl Zengin Olunur 2?

Top Eleven’de zengin olma yollarına göz attığımız serimizin ikinci yazısına hoş geldiniz. Bu içerikte detaylar madde madde belirtiliyor olacaktır. Menajerlik kariyerinizde başarılar dilerim.

  • Yaşlı oyuncularla yollarını ayırmalısınız.

Belki ona adınızı, ya da en sevdiğinizin adını verdiniz, belki sizi şampiyon yaptı ya da ondan kopamıyorsunuz. Profesyonelseniz ve kar odaklı olmak istiyorsanız, yaptığınız işte duygulara yer olmamalı. Bu nedenle de size önemli başarılar sağlamış ve sevdiğiniz bir oyuncu olmuş olsa da 30 yaş üzeri futbolcularla yollarınızı ayırmalısınız. Bu şekilde hem başarılı oyunculardan verim almış, hem de zarar etmemiş olursunuz.

  • Her ihtiyaç olduğunda harcama yapılmamalı.

Önünüzde maçlar var ve oyuncularınız yorgun, mutsuz ya da sakat. Böyle durumlarda mantıklı düşünmeli ve B ya da C planları devreye sokulmalıdır. Örneğin bir futbolcunuz sakat ve sonraki rakibiniz size nazaran güçsüz, bu noktada alternatif oyuncu ve rotasyonları uygulayabilir ve sağlık ( health ) kiti kullanmak zorunda kalmazsınız. Ya da bir oyuncunuz mutsuz ya da yorgunsa, onun yerine benzer özelliklere sahip alternatif oyunculara şans verebilirsiniz.

  • Oyun duyuru ve etkinlikleri takip edilmeli.

Top Eleven, sezon içerisinde belirli dönemlerde önemli etkinlikler yapmakta. Bu etkinlikleri takip eder ve başarılı olursanız önemli gelirler elde edebilir ve rakiplerinize fark atabilirsiniz. Bu nedenle duyuru, kampanya ve etkinlikleri takip etmekte ve mobil oyun ile ilgili içeriklerin yer aldığı siteleri takip etmekte fayda var.

  • Arkadaş edinilmeli ve hediye gönderilmeli.

Oyunlardaki genel amaç, çoğu zaman etkileşimi ve kullanıcı sayısını arttırmaktır. Tam da bu sebeple oyun içerisinde sosyal medya hesaplarınızı bağlayabilir ve arkadaşlarınıza hediyeler göndererek, siz de hediye alabilirsiniz.

  • Federasyona katılmalı ve aktif olunmalı. 

Federasyonlar, Top Eleven kullanıcıları için önemli bir başarı ve gelir kapısı. Bu nedenle de iyi bir kadro kurulmalı, başarılı bir federasyona üye olunmalı ve sezon sonunda bir üst klasman ya da mevcut klasmanda kalacak kadar puan toplanmalıdır. Federasyonlara katılamıyorsanız sorun olduğunu düşünmeyin. Klüp seviyesi 4 olduğunda federasyonlara katılmaya hak kazanacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir