500 bin – 750 bin TL Aralığındaki Otomobiller… Yüzde 0 Faizli Kredi…

Bir süre önce 500 bin TL’ye kadar satın alınabilecek otomobiller hakkında bir içerik hazırlamıştık. İçeriği oluştururken de öncelikle online stoklara erişim sağlayan markaları tercih ettik.

Bunun nedeni, sizinle paylaştığımız model ve fiyatların renk, paket ve teslimat tarihlerinin belli olması. Bu sayede de paylaşılan fiyatlar değişkenliğe uğrayan liste fiyatları gibi muamma olmaktan çıkıyor.

O halde gelelim, 500 bin TL ile 750 bin TL arasında alınabilecek modellere. Peki, bu fiyat aralığında hangi otomobiller satın alınabilir ? Dilerseniz marka ve model olarak yazımıza devam edelim.

BMW

BMW’nin birçok modeli, bu fiyat bandı aralığında satın alınabilir durumda. Bu bakımdan da ilk misafirimiz BMW i3 Hatch.

BMW i3

BMW i3 120 Ah Edition Electric seçeneği şu an BMW’nin online stoklarının sunulduğu BMW’ni Bul üzerinde stok uygunluğu bulunan ve 528.670’den 601.202 TL’ye kadar ulaşılabilir konumda.

Bu model, çevre ve yeşil hassasiyeti olanlar ve elektrikli otomobil meraklıları için de özel bir konuma sahip. Çünkü i3 sahip olduğu karbon fiber şasenin yanında, sahip olduğu tüm parçalarla birlikte doğada yüzde 100 çözünebilir bir otomobil.

Ayrıca ilk seri i3 ve i3s’lere göre de 330 km’ye varan arttırılmış menzile sahip. Bu da i3’ü, öncelikli olarak şehir içi, sonrasında da doğru seyahat ve güzergah planlamasıyla şehirler arası ulaşımlarda da oldukça kullanışlı bir konuma getiriyor.

Ayrıca bu modelde 250 bin TL kredi ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı da sunuluyor. Bu modelle ilgilenenler 7-10 gün ve 8-9 hafta aralığında bu otomobile sahip olabilir.

BMW X1

Markanın giriş SUV sınıfındaki modeli konumunda yer alan X1 , yine bu fiyat aralığında satın alınabilecek seçeneklerden biri. 599.284 ile 672.435 TL aralığında seçenekleri sunulan modeli, 7-12 gün aralığında teslim alabilirsiniz. Ayrıca bu modelde i3’te olduğu gibi, 250 bin TL kredi ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı da sunuluyor.

BMW X2

BMW ‘nin bir diğer SUV modeli olan ve C sütununda yer alan BMW logosuyla fark oluşturan X2, aynı şekilde bu fiyat bandında tercih edilebilir modeller arasında bulunuyor.

573.690 ile 680.357 TL aralığında tercih edilebilir birçok opsiyonu bulunan X2 ‘yi 7-12 gün aralığında teslim almanız mümkün. Ayrıca bu modelde de, X1 ‘de olduğu gibi. 250 bin TL kredi ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı da sunuluyor.

BMW 320i

BMW’nin mihenk taşı konumunda yer alan modellerinden olan Yeni 3 Serisi de ( 320i )bu fiyat bandı aralığında satın alınabilecek otomobillerden biri. Daha önce bu modelin detaylarıyla ilgili önemli içerikler paylaşmıştık.

Bkz.https://www.kanaliztv.com/2020/01/05/yeni-bmw-3-serisi-teknik-detaylar-ve-inceleme/

676.279 ile 878.548 TL aralığında alıcı bulan modelde 750 bin TL’ye kadar olan seçeneklerde First Edition Sport Line’dan, First Edition M Sport ve First Edition Luxur Line’a kadar tüm tasarım paketlerine ve ilave Executive donanım paketine de sahip olabileceğinizi belirtmekte fayda var.

Ayrıca, bu modeli satın almak isteyenler 300 bin TL kredi için yüzde 0,69 faiz avantajı sunuluyor.

MINI Clubman

BMW Grubunda yer alan diğer marka MINI’nin de bu fiyat bandı aralığında satın alınabilir bir modeli mevcut. Bu da MINI Clubman.

Şu an stokta, MINI One D Clubman mevcut. Metalik Mavi (Enigmatic) rengine sahip otomobil, Iconic donanım paketiyle sunuluyor. Tekrar hatırlatmakta fayda var ki, Iconic, MINI’nin mevcut modellerinde en üst konumda yer alan paketi. (Classic, Signature ve Iconic)

Ayrıca 100 bin TL kredi , 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı da sunulan otomobilin fiyatı 557.998 TL.

Panorama cam tavan seçeneğiyle sunulan otomobili 2-3 hafta içinde teslim alabilirsiniz.

500 bin ile 750 bin TL aralığındaki otomobiller için hazırladığımız içeriğin sonuna geliyoruz. Bu markaları tercih etmemizin nedeni, paylaşılan fiyat ve detayların netlik ve belirli olması durumu.

Bkz. https://bmwnibul.bmw.com.tr/seriler

Bkz. https://onlinestore.mini.com.tr/

Yine de diğer marka ve modellerle ilgili de benzer içerikler okumak isterseniz; fikir, görüş ve önerilerinizi yorumda paylaşabilir, ya da canturkdemirci@hotmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

Detaylı iletişim bilgisi için, sitenin ilgili kısımlarına göz atabilirsiniz.

Bir diğer içerikte görüşmek ümidiyle, sevgiyle kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir