Sıkça Sorulan Sorular Serisi… Autobiography ve First Edition nedir? 

Autobiography ve First Edition nedir? 

Paket içeriği ve detaylarını açıklayarak yazımıza devam ediyoruz. Autobiography nedir , Autobiography modeli mi , Autobiography kasa mı , otobiyografi kasa mı , Vogue kasa mı , First Edition nedir gibi soruların ve merak edilenlerin yanıtlarını detaylıca açıklamaya çalışacağız. Hazırsanız başlayalım. 

Autobiography, Land Rover markası takipçilerinin çoğunlukla Range Rover modelinden aşina olduğu bir donanım paketidir. Ancak önceki yazılarımızdan birinde de açıkladığımız gibi, Autobiography bir model, ya da ayrı bir gövde, kasa değil, Land Rover markasının Range Rover ağırlıklı olmak üzere bazı modellerinde müşterilerine sunduğu bir donanım paketidir.  

Örneğin; Yeni Range Rover SWB Autobiography donanım paketi, Yeni Range Rover LWB Autobiography donanım paketi ya da Range Rover Evoque Autobiography paketi gibi. 

Peki First Edition nedir? First Edition sadece JLR Group, Land Rover ve Jaguar markalarında değil, diğer otomotiv markaları ve hatta teknoloji markasının kullandığı bir isim veya sürüm adıdır. 

First Edition, JLR Group için yenilenen veya ilk kez piyasaya sürülen bir modelin, lansman yılına özel ilk üretilen serisine özel sınırlı sayıda üretilen ve sınırlı sayıda araçta bulunan normalde opsiyonel sunulan bazı donanım ve tasarım özelleştirmelerinin standart olarak sunulduğu sınırlı üretim bir pakettir. 

Bu açıklamayı da örneklendirmek adına Yeni Range Rover modelini baz alalım. Autobiography pakete kıyasla Range Rover SWB ’de şu yükseltmeler sunuluyor; 

  • Natural Ecru Walnut İşlemeli First Edition Yazılı Kaplama, 
  • First Edition Yazılı Aydınlatmalı Kapı Eşikleri, 
  • Deri Minderli Bagaj Etkinlik Suiti, 
  • 11.4″ Arka Koltuk Eğlence Sistemi, 
  • 23″ Jantlar 

Bu bilgileri baz aldığımızda, First Edition Paketi hakkında merak edilen sorular da cevaplanmış oluyor. 

JLR Group tarafında merak edilen ve pek detaylı açıklaması bulunmayan bazı konuları detaylı açıklamaya çalıştık. 

Bu ve benzeri konularda tüm dilek, öneri, memnuniyetsizlik, tebrik ve geri bildirimleriniz için canturkdemirci@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 

Başka bir içerikte tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın. ? 

 

Not: Bu ve sitede yer alan tüm içerikler, ilgili marka, model ve kurumun resmi web sitesi ve resmi duyuruları baz alınarak hazırlanmıştır. Bu içeriğin kaynağı Land Rover Türkiye ve Jaguar Türkiye Resmi Sayfalarıdır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir