Sıkça Sorulan Sorular Serisi… Activity Key Nedir?

Selamlar, bu yazımızda JLR Group bünyesinde üretilen modellerde, adlarını sıkça gördüğümüz ancak ne anlama geldiğini bilmediğimiz özelliklere göz atıp, derinliklerine inmeye çalışacağız. O halde Activity Key nedir sorusuyla devam edelim.

  • Activity Key 

Activity Key, aracın kilitlenme ve kilidini açma eylemlerini bilinen anahtarın araçta bırakılması veya devre dışı hale getirilmesini sağlayan kaliteli malzeme kullanılan, dayanıklı ve su geçirmez özelliğe sahip bir bilekliktir. 

Activity Key bilekliği, aracın anahtarı aracın içinde bulunduğu süre zarfında aracın kilitleme ve kilidi açma işlemlerini yapmak için kullanılır. Aracı kilitleme işlemi için Activity Key kullanılması sonrası aracın anahtarı devre dışı bırakılır. 

Sonrasında araç kullanıcısı Activity Key‘i ilgili alana hizaladığında aracın kilidi kaldırılır ve araç anahtarı tekrar aktif hale gelir. 

Activity Key anteni, aracın arka tarafında bulunur. Activity Key, pil ya da hareketli parça bulundurmayan dayanıklı bir kompozit kalıp içinde, lastik bir kayışta emniyetli durumda muhafazası sağlanan bir verici kullanır.  

Öyle ki Activity Key, -50 ile +125 derece sıcaklık aralığına, 30 metreye kadar su derinliğinde ve MotoX sürüşü sırasında testlere tabi tutulmuştur.  

Ayrıca 2020 model yılı sonrası Activity Key’lerin, saati gösterme özelliğiyle sunulduğunu da belirtelim. Ayrıca bu özelliğe sahip Activity Key’lerde, aracın standart anahtarı evde bırakılarak tek başına kullanım imkanı da bulunuyor.   

JLR Group tarafında merak edilen ve pek detaylı açıklaması bulunmayan bazı konuları detaylı açıklamaya çalıştık.

Bu ve benzeri konularda tüm dilek, öneri, memnuniyetsizlik, tebrik ve geri bildirimleriniz için canturkdemirci@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. 

Başka bir içerikte tekrar görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın. ? 

 

Not: Bu ve sitede yer alan tüm içerikler, ilgili marka, model ve kurumun resmi web sitesi ve resmi duyuruları baz alınarak hazırlanmıştır. Bu içeriğin kaynağı Land Rover Türkiye ve Jaguar Türkiye Resmi Sayfalarıdır. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir